Varietatea pastelor ARNOS îţi permite să găteşti meniuri diverse atât pentru felul unu şi felul doi, cât şi pentru desert. ARNOS îţi recomandă o gamă de reţete care te vor ajuta să găteşti meniuri delicioase şi sanătoase pentru familia ta.

SUPE

Supă de găină cu Fidea ARNOS
Supă de gulaş cu Gârtene ARNOS
Supă de roşii cu Inele ARNOS

CIORBE

Ciorbă ardelenească de porc cu Frunzuliţe ARNOS
Ciorbă ţărănească de pasăre cu Pătrate mici ARNOS
Ciorbă de viţel cu paste ARNOS Alfabet

DELICATESE

Tăiţei laţi ARNOS cu mere şi nucă
Papricaș de ciuperci cu ARNOS Cuş-cuş
Pătrate mari ARNOS cu varză

TOCĂNIȚE

Tocăniţă de pui cu Melci ARNOS

SALATE

Salată cu paste ARNOS Spirale

 

Pentru mai multe rețete accesează GATESTECUPASIUNE.ro

Supă de roșii cu
Inele ARNOS

•    200g Arnos Inele
•    2 l suc de roşii
•    o lingură de făină
•    50 ml lapte rece
•    2 foi de dafin
•    sare, piper şi zahăr

Inelele Arnos se pregătesc conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se fierbe sucul de roşii cu ½ litru de apă, se pun foile de dafin şi se condimentează cu sare, piper şi zahăr, după gust.

Între timp, se pregăteşte amestecul de făină cu lapte, se adaugă în supă şi se dă în clocot. La final, se adaugă Inelele Arnos, fierte anterior.

POFTĂ BUNĂ!