Varietatea pastelor ARNOS îţi permite să găteşti meniuri diverse atât pentru felul unu şi felul doi, cât şi pentru desert. ARNOS îţi prezintă o varietate de reţete care te vor ajuta să găteşti meniuri delicioase pentru familia ta.
CIORBE
Ciorbă de dovlecei cu pui si Fidea de casă ARNOS
Ciorbă de legume cu costiţă afumată şi Tăiţei de casă ARNOS
DELICATESE
Salată de penne cu ton şi legume la grătar
Gnocchi cu sos de ciuperci şi smântână
Pentru mai multe rețete accesează GATESTECUPASIUNE.ro
și legume la grătar

- 400g Arnos Penne Rigate
- 400g ardei coloraţi (roşu, galben, verde)
- 200g ceapă roşie
- 200g dovlecel
- 100g maioneză
- 80g kechup
- 150g ton în suc propriu
- 1 lamâie
- sare şi piper
- ulei de masline
Pennele Arnos se pregătesc conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Legumele se taie rondele şi se frig pe grătarul bine încins. Tonul se amestecă cu maioneză si kechup, se asezonează cu suc de lămâie, sare şi piper, iar apoi se amestecă cu pastele.
¼ din legumele de pe grătar se amestecă cu pastele iar restul legumelor se asează pe farfurie şi pe deasupra se pune salata pregatită anterior.