Varietatea pastelor ARNOS îţi permite să găteşti  meniuri diverse atât pentru felul unu şi felul doi, cât şi pentru desert. ARNOS îţi prezintă o varietate de reţete care te vor ajuta să găteşti meniuri delicioase pentru familia ta.

CIORBE

Ciorbă de dovlecei cu pui si Fidea de casă ARNOS

Ciorbă de legume cu costiţă afumată şi Tăiţei de casă ARNOS

DELICATESE

Spaghetti pentru îndrăzneţi

Fusilli cu sos de brânză

Salată de penne cu ton şi legume la grătar

Creste cu costiţă

Gnocchi cu sos de ciuperci şi smântână

Budincă de macaroane cu carne

 

Pentru mai multe rețete accesează GATESTECUPASIUNE.ro

Salată de penne cu ton
și legume la grătar

 

  • 400g Arnos Penne Rigate
  • 400g ardei coloraţi (roşu, galben, verde)
  • 200g ceapă roşie
  • 200g dovlecel
  • 100g maioneză
  • 80g kechup
  • 150g ton în suc propriu
  • 1 lamâie
  • sare şi piper
  • ulei de masline

Pennele Arnos se pregătesc conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Legumele se taie rondele şi se frig pe grătarul bine încins.  Tonul se amestecă cu maioneză si kechup, se asezonează cu suc de lămâie, sare şi piper, iar apoi se amestecă cu pastele.

¼ din legumele de pe grătar se amestecă cu pastele iar restul legumelor  se asează pe farfurie şi pe deasupra se pune salata pregatită anterior.