Varietatea pastelor ARNOS îţi permite să găteşti meniuri diverse atât pentru felul unu şi felul doi, cât şi pentru desert. ARNOS îţi recomandă o gamă de reţete care te vor ajuta să găteşti meniuri delicioase şi sanătoase pentru familia ta.

SUPE

Supă de găină cu Fidea ARNOS
Supă de gulaş cu Gârtene ARNOS
Supă de roşii cu Inele ARNOS

CIORBE

Ciorbă ardelenească de porc cu Frunzuliţe ARNOS
Ciorbă ţărănească de pasăre cu Pătrate mici ARNOS
Ciorbă de viţel cu paste ARNOS Alfabet

DELICATESE

Tăiţei laţi ARNOS cu mere şi nucă
Papricaș de ciuperci cu ARNOS Cuş-cuş
Pătrate mari ARNOS cu varză

TOCĂNIȚE

Tocăniţă de pui cu Melci ARNOS

SALATE

Salată cu paste ARNOS Spirale

 

Pentru mai multe rețete accesează GATESTECUPASIUNE.ro

Papricaș de ciuperci
cu ARNOS Cuș-cuș

•    250g Arnos Cuş-cuş
•    ½ kg de ciuperci
•    250g de smântână
•    o lingură de făină
•    o ceapă
•    50 ml de ulei
•    boia de ardei dulce şi mix de legume

Arnos Cuş-cuş se pregăteşte conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Ciupercile se curăţă şi se taie bucăţi. Se curăţă şi se toacă ceapa, se căleşte în 50 ml de ulei şi se adaugă ciupercile. Se condimentează cu mix de legume, boia de ardei dulce şi se adaugă 300 ml de apă fierbinte. După ce s-a fiert, se adaugă amestecul din smântână, făină şi 50 ml de apă rece.

Papricaşul de ciuperci se serveşte cu Arnos Cuş-cuş preparat anterior.

POFTĂ BUNĂ!