Concurs

Pentru toţi iubitorii de paste, am pregatit în perioada 16 septembrie  –  03 noiembrie 2013, pe site-ul www.gatestecupasiune.ro un concurs cu premii atractive, unde partipanţii au şansa de a se număra printre cei 3 câştigători săptămânali răsplătiţi cu 100 euro, prin postarea de reţete cât mai interesante şi originale cu paste Arnos.

Septembrie 2013

Promovare Arnos paste cu ouă

Incepând din toamna acestui an, gama de paste Arnos cu ouă beneficiază de promovorare regională la nivelul celor mai importante oraşe din Transilvania.

Mesajul campaniei gravitează în jurul conceptului: la fabrica Arnos, gospodinele fac pastele la fel ca acasă,  pregătindu-le  cu aceeași grijă, ca pentru familiile lor.

Comunicarea cuprinde: spot TV, spot RADIO şi campanie OUTDOOR prin intermediul bus-shelterelor şi citylight-urilor.

Spotul TV Arnos rulează începând cu 17 septembrie pe o perioadă de 1 lună de zile , pe plan regional (staţii PRO TV locale), acoperind cele mai importante zone din Transilvania.

Pentru a fi aproape de toţi consumatorii noştri, spoturile radio au fost realizate atât în lb.română cât şi în lb.maghiară, rulând pe o perioadă de 2 luni de zile începând cu 24 septembrie pe îndrăgitul post de radio KISS FM (la nivel regional, în cele mai importante zone din Transivania) cât şi la 3 posturi importante în lb.maghiară (timp de 1 luna şi jumatate).

Iar pe parcursul a 2 luni de zile, în 5 oraşe importante din zona Translvaniei: Cluj, Oradea, Baia-Mare, Braşov şi Timişoara, consumatorii se vor întâlni cu cele 3 gospodine Arnos, protagonistele spotului TV prin intermediul city-light-urilor şi bus-shelterelor.

Septembrie 2012

 

Pagina 1 2 3