Varietatea pastelor ARNOS îţi permite să găteşti  meniuri diverse atât pentru felul unu şi felul doi, cât şi pentru desert. ARNOS îţi prezintă o varietate de reţete care te vor ajuta să găteşti meniuri delicioase pentru familia ta.

CIORBE

Ciorbă de dovlecei cu pui si Fidea de casă ARNOS

Ciorbă de legume cu costiţă afumată şi Tăiţei de casă ARNOS

DELICATESE

Spaghetti pentru îndrăzneţi

Fusilli cu sos de brânză

Salată de penne cu ton şi legume la grătar

Creste cu costiţă

Gnocchi cu sos de ciuperci şi smântână

Budincă de macaroane cu carne

 

Pentru mai multe rețete accesează GATESTECUPASIUNE.ro

Gnocchi cu sos de
ciuperci si smantana

  • 300g Arnos Gnocchi
  • 400g de ciuperci
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 pachet de unt
  • 200 ml smântână 20% grăsime
  • sare şi piper, după gust

 

Ciupercile se curăţă, se taie felii şi se înnăbuşă în unt până când devin moi (cca. 10 minute). Spre final, se adaugă smântâna şi se mai lasă puţin la foc mic. Se adaugă sarea, piperul şi usturoiul pisat.

Gnocchi Arnos se pregătesc conform indicaţiilor de pe ambalaj. Pătrunjelul se spală şi se taie mărunt.

Pastele se amestecă cu sosul fierbinte şi cu pătrunjelul. Se servesc imediat.

POFTĂ BUNĂ!