SPAGHETTI
SPAGHETTI

Unul din cele mai răspândite şi cunoscute sortimente de paste din lume, spaghetele sunt extrem de versatile şi oferă posibilitatea realizării unor combinaţii multiple şi extrem de interesante: de la reţete tradiţionale, cu roşii şi parmezan până la fructe de mare şi alte delicatese.

MACAROANE
MACAROANE

Denumite în italiană “bucatini”, macaroanele sunt un tip de paste lungi, similare cu spaghetele, dar goale pe interior, ce se potrivesc cu o gamă largă de ingrediente. Datorită caracteristicilor sale generoase, sunt perfecte pentru diverse sosuri groase pe bază de roşii, carne, legume sau brânzeturi.

FUSILLI
FUSILLI

La bella Italia! Sortiment cu specific italian în formă de trei lame răsucite, care se completează armonios într-o spirală. Se îmbină perfect cu sosuri bogate pe bază de roşii, carne, legume sau brânzeturi, fiiid deaesemeni ideale în pregătirea unor salate rafinate şi deosebit de gustoase.

PENNE-RIGATE
PENNE RIGATE

Sortiment foarte îndrăgit şi totodata practic, Penne Rigate sunt un tip de paste în formă cilindrică, prevăzute pe exterior cu nervuri şi goale pe interior fapt ce le permite să capteze şi să păstreze diverse sosuri, putându-ne bucura mai mult timp de plăcerea gustului. Penne Rigate se potrivesc perfect cu diverse sosuri, de la cele tradiţionale până la cele inovatoare pe bază de legume şi brânzeturi alese.

CRESTE
CRESTE

Sortiment cu specific italian în formă de creastă de cocoş, creste di galo, sunt foarte versatile şi oferă posibilitatea pregătirii unor reţete delicioase. Utilizate atât în combinaţii pe bază de sosuri cu carne, legume şi brânzeturi, oferă o experienţă culinară interesantă şi apetisantă.

GNOCCHI
GNOCCHI

Gnocchi sunt un tip de paste scurte, caracterizate printr-o formă rotundă şi o cavitate centrală capabilă să colecteze şi să păstreze o gamă largă de sosuri. Sunt ideale pentru pregătirea unor reţete interesante şi delicioase, pe bază de sosuri cu carne, legume şi brânzeturi.

FIDEA-DE-CASA
FIDEA CUIBURI

Integrat în formă de cuiburi delicate, acest sortiment este ideal pentru prepararea unor ciorbe şi supe cu adevărat gustoase.

TAITEI-DE-CASA
TĂIȚEI CUIBURI

Integrat in formă de cuiburi delicate, acest sortiment este ideal pentru prepararea unor ciorbe şi supe cu adevărat gustoase, dar şi a unor reţete pentru felul doi pe bază de carne, legume şi diverse brânzeturi.

FIDEA
FIDEA

Subţirică şi elegantă, fideaua este unul din sortimentele cu cea mai largă răspândire geografică. Datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale, fideaua Arnos oferă experienţa calitativă şi emoţională a pastelor făcute in casă, integrându-se perfect în supe şi ciorbe, dând acestora savoare şi gust.

FRUNZULITE
FRUNZULIȚE

Sortiment de paste pentru supă cu o largă răspândire în Transilvania, ce atrage atât prin forma interesantă şi delicată cât şi prin nota practică a acestuia. Datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale, frunzuliţele Arnos oferă experienţa calitativă şi emoţională a pastelor făcute in casă fiind ideale la prepararea unei game variate de supe şi ciorbe.

PATRATE-MICI
PĂTRATE MICI

Sortiment cu notorietate în zona Transilvaniei, este ideal pentru pregătirea unei game diverse de supe şi ciorbe, creând un aspect vizual interesant şi atractiv prin forma minimalistă şi totodată dând preparatului o notă de savoare şi gust. Pătratele mici Arnos oferă experienţa calitativă şi emoţională a pastelor făcute in casă datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale utilizate.

GARTENE
GÂRTENE

Sortiment de paste pentru supă cu o largă răspândire în Transilvania, care atrage atât prin forma interesantă cât şi prin nota practică a acestuia. Datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale, gârtenele Arnos oferă experienţa calitativă şi emoţională a pastelor făcute in casă fiind ideale la prepararea unei game variate de supe şi ciorbe.

INELE
INELE

Sortiment de paste pentru supă, cunoscut în special în zona Transilvaniei ce se integrează perfect într-o varietate de reţete de supe şi ciorbe, dând acestora un aspect atractiv dar şi un gust delicios. Inelele Arnos oferă experienţa calitativă şi emoţională a pastelor făcute in casă datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale utilizate.

ALFABET
ALFABET

Sortiment de paste pentru supă cunoscut atât în zona Transilvaniei dar şi în restul ţării, dedicat în special pregătirii de reţete interesante pentru copii, ce atrage în principal prin forma interesantă de litere dar şi prin aspectul minimalist. Alfabetul Arnos oferă experienţa calitativă şi emoţională a pastelor făcute in casă datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale utilizate.

CUSCUS
CUȘ-CUȘ

Sortiment cu notorietate mai ales în zona Transilvaniei este ideal pentru pregătirea de reţete pentru felul doi, fiind întrebuinţat destul de des ca şi garnitură la carne. Merită încercat şi în supe şi ciorbe, creând un aspect interesant şi atractiv, dar şi o experienţă culinară delicioasă, asemănătoare pastelor făcute in casă datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale utilizate.

TAITEI-LATI
TĂIȚEI LAȚI

Sortiment cu largă răspândire geografică ce oferă posibilitatea realizării unor reţete delicioase de felul doi pe bază de sosuri cu carne, legume şi brânzeturi diverse, dar şi a unor deserturi interesante şi desigur foarte apreciate. Tăiţeii Arnos oferă experienţa calitativă şi emoţională a pastelor făcute in casă datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale utilizate.

PATRATE-MARI
PĂTRATE MARI

Sortiment de paste pentru felul doi cunoscut în special in zona Transilvaniei ce se consumă mai ales cu varză, dar care merită încercat deasemeni şi în combinaţii diverse de sosuri cu carne, legume şi brânzeturi. Pătratele mari Arnos oferă experienţa calitativă şi emoţională a pastelor făcute in casă datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale utilizate.

MELCI
MELCI

Sortiment de paste scurte pentru felul doi, cu largă răspândire geografică, ce se integrează perfect atât în reţete tradiţionale cu carne cât şi în cele pe bază de sosuri inovatoare cu legume şi diverse brânzeturi, oferind momente culinare intereante, care merită încercate şi mai ales repetate. Pestele Arnos in forma de melci oferă experienţa calitativă şi emoţională a pastelor făcute in casă datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale utilizate.

SPIRALE
SPIRALE

Sortiment de paste scurte în formă de trei lame răsucite, care se completează armonios într-o spirală. Se îmbină perfect cu sosuri bogate pe bază de roşii, carne, legume sau brânzeturi, fiiid deaesemeni ideale în pregătirea unor salate rafinate şi deosebit de gustoase. Spiralele Arnos oferă experienţa calitativă şi emoţională a pastelor făcute in casă datorită conţinutului de ou şi a ingredientelor naturale utilizate.