Varietatea pastelor ARNOS îţi permite să găteşti  meniuri diverse atât pentru felul unu şi felul doi, cât şi pentru desert. ARNOS îţi prezintă o varietate de reţete care te vor ajuta să găteşti meniuri delicioase pentru familia ta.

CIORBE

Ciorbă de dovlecei cu pui si Fidea de casă ARNOS

Ciorbă de legume cu costiţă afumată şi Tăiţei de casă ARNOS

DELICATESE

Spaghetti pentru îndrăzneţi

Fusilli cu sos de brânză

Salată de penne cu ton şi legume la grătar

Creste cu costiţă

Gnocchi cu sos de ciuperci şi smântână

Budincă de macaroane cu carne

 

Pentru mai multe rețete accesează GATESTECUPASIUNE.ro

Creste cu costiță

  • 400g Arnos Creste
  • 5 felii de costiţă
  • 1 kg de roşii coapte
  • o ceapă mică
  • o lingură de ulei de măsline
  • 50g de parmezan ras

 

Crestele Arnos se pregătesc conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Costiţa se taie în bucăţi mici. Roşiile se opăresc în apă fierbinte şi se decojesc. Se înjumătăţesc, se scot seminţele şi se sărează pulpa.

Se prăjesc ceapa tăiată marunt şi  costiţa în uleiul de măsline. Se adaugă roşiile, se condimentează cu sare şi piper după gust. Se fierb timp de aprox. 4 minute. Sosul se amestecă cu pastele fierte. Se servesc cu parmezan presărat.

POFTĂ BUNĂ!