Varietatea pastelor ARNOS îţi permite să găteşti meniuri diverse atât pentru felul unu şi felul doi, cât şi pentru desert. ARNOS îţi recomandă o gamă de reţete care te vor ajuta să găteşti meniuri delicioase şi sanătoase pentru familia ta.

SUPE

Supă de găină cu Fidea ARNOS
Supă de gulaş cu Gârtene ARNOS
Supă de roşii cu Inele ARNOS

CIORBE

Ciorbă ardelenească de porc cu Frunzuliţe ARNOS
Ciorbă ţărănească de pasăre cu Pătrate mici ARNOS
Ciorbă de viţel cu paste ARNOS Alfabet

DELICATESE

Tăiţei laţi ARNOS cu mere şi nucă
Papricaș de ciuperci cu ARNOS Cuş-cuş
Pătrate mari ARNOS cu varză

TOCĂNIȚE

Tocăniţă de pui cu Melci ARNOS

SALATE

Salată cu paste ARNOS Spirale

 

Pentru mai multe rețete accesează GATESTECUPASIUNE.ro

Ciorbă ardelenească
de porc cu Frunzulițe
ARNOS

•    200g Arnos Frunzuliţe
•    500g carne de porc
•    2 morcovi , ½ ţelină, o gulie, ½ ardei gras, o ceapă
•    o legătură de pătrunjel verde
•    o lingură de făină
•    200g de  smântână
•    sare şi piper
•    ulei

Frunzuliţele Arnos se pregătesc conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se curăţă şi se toacă ceapa, se căleşte în ulei, apoi se adaugă zarzavaturile tăiate cubuleţe. Se adaugă carnea, se completează cu apă şi se condimentează. Între timp, se pregăteşte un amestec din făină şi smântână.

După ce carnea a fiert se adaugă amestecul de făină şi smântână la ciorbă, pătrunjelul tocat mărunt şi Frunzuliţele Arnos, fierte anterior.

POFTĂ BUNĂ!